ONZE MISSIE: JOU HELPEN NAAR EEN GEZONDER EN BEWUSTER LEVEN

 

Mijn naam is Gerko, een bevlogen bootcamp professional. Ons doel is om mensen te helpen naar een gezonder en bewuster leven. Wij gaan niet voor de quick-fix. Wij gaan voor een duurzame oplossing die jij je hele leven vol kunt houden.

 

Wij zijn 100% committed om het resultaat van onze klanten te behalen op het gebied van training, voeding en mindset. Wij trainen bijzonder toegewijde mensen die met 100% inzet er alles aan doen om zichzelf naar een volgend level te tillen.

 

Elke training bij ons is anders en voor elk niveau toegankelijk. Wij hebben onze training zo ingericht dat je elke oefening op je eigen niveau kan uitvoeren. Wij als trainers stimuleren en motiveren jou om de grens op te zoeken en er soms overheen te gaan.

 

"OUTSIDE THE COMFORT ZONE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS"

 

Ondanks dat bij onze trainingen de intensiteit hoog ligt, vergeten wij het plezier en de gezelligheid niet, daarom vinden wij het ook super belangrijk dat er tijdens onze trainingen gelachen wordt. Wij vinden het belangrijk dat je met een lach naar de training gaat en met een lach weer weg gaat. Zonder dat dit ten koste gaat van de intensiteit van onze training.

 

Onze deelnemers hebben al heel veel mooie resultaten behaald en hopelijk kunnen wij in de toekomst jou ook aan onze succesverhalen toevoegen.

''WIJ GAAN NIET VOOR DE QUICK-FIX. WIJ GAAN VOOR EEN DUURZAME OPLOSSING DIE JIJ JE HELE LEVEN VOL KUNT HOUDEN.''

 

Dus hou jij er van om op een leuke en prettig manier je grenzen opzoeken en er soms overheen gaan!? Dan is 0317Bootcamp iets voor jou. Pas jij precies in dit plaatje, woon jij in de buurt van Wageningen of Heteren en wil jij het einde van 2016 gezond afsluiten of 2017 sportief beginnen? Kom dan een keer naar onze bootcamp. De eerste bootcamp krijg je van ons.

 

Groetjes,

Gerko

WAAR WACHT JE OP? GEEF JE OP!

Stuur een mail naar onderstaand e-mail adres en geef je op voor 0317 Bootcamp! De eerste Bootcamp krijg je van ons.

CONTACT